Verbinden

Het Ondernemershuis voor het Vechtdal is de verbindende plek voor succesvolle ondernemers in het Vechtdal. Met een compleet aanbod aan kennis en informatie op het gebied van innovatie, onderwijs en financiering ondersteunt het Ondernemershuis ondernemers bij het vergroten van hun zakelijke succes. Het Ondernemershuis is er voor en door alle ondernemers.

Groeien

Versneller Stendert heeft het Ondernemershuis helpen opzetten en geeft sturing aan een team van adviseurs die dagelijks ondernemers helpen bij het realiseren van hun (groei) plannen. Het Ondernemershuis wil daarbij verbinden, verbreden en versnellen en ondernemers helpen om de kansen, mogelijkheden en uitdagingen vanuit hun eigen kracht om te zetten in zakelijk succes.

Van trend naar de tent!

Daarnaast worden er bijeenkomsten, webinars en kennissessies georganiseerd. Van trend naar de tent! Het Ondernemershuis levert een structurele bijdrage aan de economische groei van de groei van de ondernemer én de regio Vechtdal. Het Ondernemershuis werkt samen met een groot aantal lokale en regionale partners: kennispartners, commerciële partijen en overheden. Zij zetten hun expertise, kennis en kunde voor de ondernemers in. Hiermee heeft het Ondernemershuis een structurele positie verworven in het ecosysteem in de regio Zwolle en Zuid-Oost Drenthe. Het Ondernemershuis opereert zonder winstoogmerk. Want als het ondernemers goed gaat, gaat het goed met de economie in het Vechtdal.