Skip to main content

Versnellen Samenwerken

Als maatschappij staan we voor diverse maatschappelijke uitdagingen. Hoe zorgen we dat we duurzaam gaan leven en kunnen werken? Hoe voorkom je economische krimp en behoud je talent in de regio? Hoe zorg ik dat mijn bedrijf succesvol inspeelt op toekomstige ontwikkelingen? Kortom, allerlei vraagstukken waar overheden, regio’s en bedrijven over nadenken en als speerpunt op de agenda hebben staan. Hier kan VersnellingNL jou bij helpen!

Hoe creëer ik marktwerking?

Met VersnellingNL zetten we concrete beleidsdoelen en/of maatschappelijke vraagstukken om naar actieve marktaanpakken waarin overheden, ondernemers en onderwijs actief samenwerken om concrete resultaten te behalen. Meer en meer werken bedrijven, overheden en organisaties samen. Met het samenvoegen van kennis en begrip voor elkaar ontstaat er nieuwe dynamiek. Van denken naar doen! Van doen naar realiseren! Kortom versnelling creëren!

Brede expertise

Onze versnellers hebben ruime ervaring met inhoudelijke procesbegeleiding, strategie- en netwerkvorming en opzetten en uitvoeren van actieve marktaanpakken. Denk hierbij aan trajecten waarin ondernemers en overheden samenwerken aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. In de setting van ‘Leren van elkaar’, maar vooral ook in proeftuinen waar ruimte is om met elkaar te experimenteren en te leren. Focus hierbij is het realiseren van concrete impact met rendement voor alle stakeholders: van wens naar concrete uitvoering van beleidsdoelen voor overheden, creëren van gezonde business voor bedrijven en het bieden en delen van leerinzichten voor onderwijs.