Nederland circulair! stimuleert mensen en organisaties om circulair te ondernemen en innovatiever te produceren, consumeren, financieren en organiseerde hiervoor inspiratiesessies. Doel van deze bijeenkomsten was om ondernemend Nederland op de hoogte te brengen van de mogelijkheden en voordelen van circulair ondernemen.

In Twente heeft Versneller Carmen een regiobijeenkomst georganiseerd, in opdracht van MVO Nederland, waarbij koplopers uitgenodigd waren om ondernemers uit de bouw, textiel en maakindustrie te inspireren. Deelnemers deelden kennis met elkaar en hebben op deze inspirerende sessie verbinding gelegd om samen aan het werk te gaan met het thema. Binnen VersnellingNL hebben we ruim expertise aan boord op de thema’s Circulair en verbinden waardoor we graag meedenken met onze opdrachtgevers om deze thema’s vorm te geven.

Organisaties, bedrijven en instellingen kunnen we helpen om intern draagvlak te creëren voor het thema Circulaire bouweconomie zodat je ermee aan de slag kunt. Maar ook voor de verkenning, opstart en begeleiding van circulaire projecten hebben we de expertise om maatwerk  te kunnen leveren. We horen graag waarmee we jou kunnen helpen versnellen!