Skip to main content
Cirkelstad DeventereventsNieuws

Community of Practice: Businessmodellen en waardecreatie

By juli 23, 2021september 10th, 2021No Comments

Let op: voor deze bijeenkomst is beperkt plek. Deelname is exclusief voor partners uit Regio Oost (max 2 per bedrijf).

Heb je interesse om partner te worden van Cirkelstad Deventer, dan kun je je ook aanmelden. Wij nemen dan even contact met je op.

Voor de bijeenkomst mailen we je het exacte programma.

20 september 2021

Community of Practice Cirkelstad Deventer:

Businessmodellen en waardecreatie

Op maandagmiddag 20 september (let op: aangepaste datum!) zijn wij van 15.00 tot 17.00 te gast in de “Van Wijnen Lounge” in De Adelaarshorst van Go Ahead Eagles.

Presentaties, inspiratie en kennisdeling met focus op de bouw zijn deze middag deze middag ingrediënten voor het programma. Aan de omgeving zal het niet liggen, en hoe fijn om elkaar voor het eerst sinds de start van Cirkelstad Deventer live te ontmoeten!

Programma:

Van Wijnen: ‘Op weg naar een afvalvrij 2025’
Hoe gaan we om met afval op de bouwplaats, hoe ontstaat er een businessmodel door anders met afval om te gaan, hoe gaan ketenpartners met deze uitdaging om? Een benadering die vraagt om een toelichting én om discussie met de aanwezigen.

Raab Karcher heeft als bouwmaterialenhandelaar een cruciale positie in de keten. Hoe zien zij hun rol tussen de producent en de (eind)gebruiker? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van preventie en hoe gaat de markt zorgen dat we de doelstellingen voor afvalreductie gaan bereiken?

Robin Berenschot van Aan de Stegge Twello vertelt ons het verhaal over de ontwikkeling van ‘ DAVO in Deventer: een circulair bedrijfsgebouw met terugkoopgaranties’ en een nieuwe circulaire bedrijfsgebouw op Bedrijvenpark A1 West. Waar zijn we tegenaan gelopen? Hoe lossen we deze uitdagingen op? Waar staan we nu met het oog op Bedrijvenpark A1 West?

Na elke presentatie is WordLenig als creatieve partner van Cirkelstad Deventer betrokken bij de interactie tussen alle aanwezigen op de verschillende onderwerpen. De sprekers zullen prikkelen om met elkaar in discussie te gaan. Van de aanwezigen wordt een actieve rol verwacht in de discussies.

Duurzaam Gebouwd is zoals altijd aanwezig om van de bijeenkomst verslag te doen als communicatiepartner van Cirkelstad Deventer en de opgedane kennis te delen in hun netwerk.

Ontmoeten

Bij deze bijenkomst maken we gebruik van de gastvrijheid van Van Wijnen Deventer om in hun lounge elkaar te ontmoeten. Na afloop van de CoP kunnen we elkaar dan ook eindelijk live spreken!

Ben jij ook geïnteresseerd in dit thema, dan nodigen we je graag uit om van 15.00 tot 17.00 hierbij aanwezig te zijn en interactief met ons te sparren.

We zien je graag op 20 september in de Adelaarshorst!

Eric Kouters en Carmen Oude Wesselink

Author Versnelling NL

More posts by Versnelling NL