Skip to main content
Cirkelstad ApeldoorneventsNieuws

Nieuwjaars – MEET & GREET Cirkelstad Deventer en Apeldoorn

By januari 17, 2022No Comments

Deelname is exclusief voor Cirkelstad partners uit Regio Oost.

Heb je interesse om partner te worden van Cirkelstad Apeldoorn, dan kun je je ook aanmelden. Wij nemen dan even contact met je op.

Voor de bijeenkomst mailen we je na aanmelding het adres van de bijeenkomst.

25 januari 2022

Nieuwjaars – MEET & GREET Cirkelstad Deventer en Apeldoorn

Daarom nodigen we je uit voor onze online nieuwjaars – meet & greet: een moment om bij te kletsen, maar ook om input te leveren op ons programma voor de eerste helft van 2022.

Van 15.00 tot 16.00 uur presenteren we op 25 januari wat we het komende half jaar voor de Cirkelsteden Deventer en Apeldoorn gaan organiseren. Dit doen we op basis van de thema’s Leren, Doen en Ontmoeten.

Leren, Doen en Ontmoeten
In 2022 organiseren we weer de bekende kennissessies, oftewel CoP’s, waarin we met en van deelnemers leren van praktijkvoorbeelden. Nieuw zijn de masterclasses, waarmee we onze kennis een boost gaan geven. En we plannen een kijkje in de keuken bij interessante bedrijven of locaties. Met het netwerk van Cirkelstad kunnen we samen versnellen door met elkaar te leren en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten!

Wat zijn jouw wensen?
Daarnaast vragen we input van jou. Wat zijn jouw uitdagingen, behoeftes en ideeën? Welke projecten staan in de planning? Zo kunnen wij weer verdere invulling aan het jaarprogramma geven.

Ben jij erbij?

Wij verheugen ons op jullie komst, 
Eric Kouters 06-30 22 76 85 eric@versnellingnl.nl 
Carmen Oude Wesselink 06-40 45 80 19 carmen@versnellingnl.nl

Author Versnelling NL

More posts by Versnelling NL