Skip to main content
Cirkelstad ApeldoornCirkelstad DeventereventsNieuws

Community of Practice Circulair bewustwording en organisatieontwikkeling

By juli 15, 2022No Comments

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar carmen@versnellingnl.nl

Deelname is exclusief voor Cirkelstad partners uit Regio Oost.

Heb je interesse om partner te worden van Cirkelstad Apeldoorn of Deventer, dan kun je je ook aanmelden. Wij nemen dan even contact met je op.

15 september 2022

Community of Practice
Circulair bewustwording en organisatieontwikkeling

Circulariteit speelt een steeds grotere rol in de wereld van vandaag. Als bedrijf wil je bijdragen aan verduurzaming en circulariteit. Dat vraagt om een nieuw businessmodel gericht op efficiënt gebruik en hergebruik van producten, componenten en grondstoffen. Maar hoe organiseer je dat een circulair businessmodel ook in de hele organisatie omarmd wordt?

Op 15 september wordt het netwerk van Cirkelstad Deventer-Apeldoorn meegenomen in de diverse mogelijkheden om je bedrijf of organisatie meer circulair te laten worden. In het Business Model Lab (businessmodellab.nl) wordt gewerkt aan kennis voor het oplossen van concrete uitdagingen die leidt tot nieuwe businessmodellen en duurzame waardecreatie. Timber Haaker, Lector Business Models bij Hogeschool Saxion, geeft ons netwerk een presentatie hoe de, vrij toegankelijke,  tools van het Business Model Lab ingezet kunnen worden om stappen te maken op circulair gebied.

Na de presentatie bespreken we voorbeelden uit de praktijk. Wat leren we hiervan? Wie moet het initiatief nemen binnen de organisatie om van lineair naar circulair denken te gaan? En waar begin je?

Author Versnelling NL

More posts by Versnelling NL