Skip to main content

Carmen Oude Wesselink

Carmen is een creatief en gedreven organisatie- en communicatieprofessional met meer dan tien jaar ervaring in innovatietrajecten in de gebouwde omgeving. Vanuit passie voor verbinden en kennisdelen, bijt zij zich graag vast in vraagstukken voor zowel ondernemers als overheden. Bij multidisciplinaire opdrachten voelt zij zich als een vis in het water. Haar grote hobby is avontuurlijk reizen: weet waar je start en wat je wil zien, maar laat het moment en de omgeving mede bepalen hoe je dit doet. Dit zie je in haar wijze van werken weer terug: het doel en de mijlpalen moeten helder zijn, maar hoe we dit gaan bereiken is een dynamische ontdekkingsreis van ons samen.

Verbinder

Haar brede ervaring, vanuit zelfstandig ondernemer- en werkgeverschap, hebben betrekking op innovatie, energietransitie, circulair, organiseren, aanjagen en verbinden. Met ervaring vanuit opdrachtgevers zoals de BNA, Nieuwe Energie Overijssel, Pioneering, Cirkelstad, het Bio-energiecluster Oost Nederland en woningcorporatie Domijn, wordt haar kennis en ervaring doorlopend gevoed binnen relevante netwerken. Als ketenregisseur van Boeren voor Biobased Bouwen, een ketensamenwerking van plant tot pand in regio Stedendriehoek zet zij haar brede kennis en netwerk in voor een project dat zowel de duurzame landbouw als bouw aanjaagt. Daarnaast werkt ze aan diverse opdrachten voor het bedrijfsleven, waarbij de opdrachtgevers duurzaamheid leidend vinden binnen hun bedrijf om hun ambities te realiseren.

Samenwerken

Het organiseren van kennisdeling, in diverse vormen online en offline, en opzetten en begeleiden van projecten zijn zaken waar opdrachtgevers Carmen op selecteren. Daarbij is het voor haar van groot belang dat er fijn wordt samengewerkt. Want alleen dan kun je versnellen en het maximale resultaat voor een opdracht behalen!

meer versnellers